Over ons

Lekker Zacht is een webshop voor de allerzachtste plaids en kussenhoezen die je ooit hebt gevoeld. Ze geven jouw interieur niet alleen een echt thuis-gevoel, maar bieden ook ontzettend veel comfort. Oftewel het ultieme gevoel van luxe. 

over ons

Hier vind je de allerzachtste plaids en kussenhoezen die je ooit hebt gevoeld!

Na een heel offline avontuur, met name op (kerst)markten, hebben we in 2020 de overstap gemaakt naar online. Met onze webshop hopen we een nog groter publiek kennis te laten maken met onze allerzachtste plaids en kussenhoezen van goede kwaliteit voor een fijne prijs. 

Onze missie

Comfort gegarandeerd

Onze producten zijn geïnspireerd door onze kernwaarde #ditislekkerzacht. Van het ontwerp tot de stof- en kleurkeuze, alles voldoet aan de volgende eisen:

Comfort

De plaids en kussenhoezen van Lekker Zacht zijn een toevoeging voor jouw ontspanmomenten. Daarom dat we er ook voor kiezen om ruime afmetingen bij onze plaids te gebruiken. Door er tegen of onder te gaan liggen, voel jij je helemaal op je gemak en kom je volledig tot rust. Heerlijk op de bank gaan liggen is fijn, maar met onze plaids en kussenhoezen wordt het nóg fijner!

Kwaliteit

Alle producten zijn gemaakt van 100% hoge kwaliteit polyester. Bij de stofkeuze streven we er naar de ‘oh, dat is lekker zacht!’ reactie op te wekken. 

Duurzaamheid

We vinden het belangrijk dat je lang kunt genieten van onze artikelen. Ze kunnen daarom allemaal in de wasmachine (op dertig graden) zonder dat de kwaliteit wordt aangetast. Hierdoor hebben de plaids en kussenhoezen van Lekker Zacht een lange levensduur. 

Onze producten

Enkel producten die voldoen aan de term ‘Lekker Zacht’ zijn terug te vinden in ons assortiment.

Bekijk ons aanbod van plaids en kussenhoezen.

Onze klanten

We zijn continu bezig om de shopervaring te verbeteren. Heb je een vraag of feedback voor ons?

Vul het contactformulier in.

Voel je thuis comfortabel,
dat is de ultieme luxe!

5/5 sterren reviews

Deel jouw ervaring met ons of bekijk de ervaring van anderen.

Trustpilot

 

Heb je een vraag?

Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar.