Soms is het tijd voor verandering. Zo ervaren wij dat ook. Daarom hebben we met de start van een nieuw online avontuur, namelijk onze webshop, besloten om ons merk in een nieuw jasje te steken. Bij dat nieuwe jasje hoort ook een nieuwe naam. Soof Living wordt Lekker Zacht.

Waarom Lekker Zacht? De eerste reactie die we steeds van onze klanten krijgen bij het voelen van onze plaids en kussenhoezen, is ‘oh dat is lekker zacht’. Door de jaren heen is het een vast statement geworden die we uiteindelijk als maatstaf zijn gaan gebruiken bij het ontwerpen van nieuwe producten. Onze slogan is dan ook: wij bieden enkel de zachtste plaids en sierkussenhoezen. 

Naast de naamsverandering hebben we gewerkt aan een frisse, nieuwe huisstijl die we de komende tijd steeds uitgebreider aan je zullen presenteren. Daar horen ook social mediakanalen, nieuwe acties en uiteindelijk artikelen bij. Houd onze kanalen daarom goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

Belangrijk om te weten Deze merkovergang zal langzamerhand doorgevoerd worden. Het kan zijn dat je een plaid of kussenhoes ontvangt met een label van Soof Living. Dit betekent niet dat jouw product ‘oud’ is! Het ontwerp- en productieproces van onze artikelen neemt meerdere maanden in beslag. Door de situatie rondom Corona hebben we destijds besloten om de merkverandering enige tijd vooruit te schuiven. Ons huidige assortiment is daarom grotendeels nog geproduceerd met onze ‘Soof Living’ labels. De toekomstige collecties worden geproduceerd met ons nieuwe label. 

Dit neemt niet weg dat ons assortiment allemaal nieuwe ontwerpen plaids en sierkussenhoezen bevat. Neem daarom gerust een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt!