Shop

Dekens voor je personeel

Het assortiment plaids en fleece dekens

Een comfortabel kerstpakket voor je medewerkers

De tijd gaat zo snel! Voor je het weet zijn de feestdagen alweer aangebroken. Met de herfst in aantocht is nu het perfecte moment om vast na te denken over het kerstgeschenk aan je personeel. Je wil ze natuurlijk op een warme, hartelijke manier bedanken voor hun inzet van dit jaar. Wat is er passender dan een lekker zacht, warm dekentje?! 

Bij Lekker Zacht hebben we een uitgebreid assortiment, luxe kwaliteit dekens van de zachtste materialen. De plaids doen onze merknaam zeker eer aan door de heerlijk aaibare stof in de afmeting 150 x 200 centimeter. Ze zijn beschikbaar in verschillende trendy, toch neutrale kleuren. Ze geven de woon- of slaapkamer dus ook een gezellige uitstraling. En ze kunnen ook nog eens in de wasmachine zonder de zachte kwaliteit te verliezen. 

Heb je een fleece deken gevonden die je cadeau wil doen?

Wil jij jouw personeel een heerlijk dekentje cadeau doen (voor de feestdagen)? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via het onderstaand offerteformulier onder aan de pagina. We kunnen namelijk ook namens jou verzenden aan ieder personeelslid. Noteer in het formulier de naam, de kleur en het aantal stuks van het dekentje wat je wil bestellen als geschenk voor je personeel. In het berichtveld kun je verdere verzoeken doen met betrekking tot verzending etc. Je krijgt zo spoedig mogelijk een terugkoppeling van ons.  

 

 

3 + 14 =

Voel je thuis comfortabel,
dat is de ultieme luxe!

5/5 STERREN REVIEWS

Deel jouw ervaring met ons of bekijk de ervaring van anderen. 

Trustpilot 

 

HEB JE EEN VRAAG?

Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar.